75+ Nekretnine Duga Uvala

75+ Nekretnine Duga Uvala. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Istaknuto Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Istra Marcana Duga Uvala Blizu Mora Vikendica 65000eura

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže... Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

In Der Nahe Von Krnica Und Duga Uvala Einem Charmanten Ferienhaus 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt... Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem... Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Wochenendhaus 52 M Mit Terrasse Nur 1 Km Vom Strand Entfernt In Der Nahe Des Ortes Duga Uvala Istrien Maris Nekretnine

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Istra Duga Uvala Apartman U Prizemlju Platinum Nekretnine Istra

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda... Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Duga Uvala 299 M2 Poljoprivredno Zemljiste Elite Nekretnine

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana.. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Istrien Pula Duga Uvala Schones Haus In Strandnahe

Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2... Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, apartman sa velikom terasom.. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Opsezan Rov Iznevjeriti Prodaja Duga Yogalandodaka Com

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Haus Duga Uvala Marcana 230m2 Haus

Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.

Istra Duga Uvala Apartman U Prizemlju Platinum Nekretnine Istra

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

House

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Za Prodaju Kuca Marcana Duga Uvala

Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. . Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Istra Duga Uvala Apartmani U Blizini Mora

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2... Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Omiljene Nekretnine

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda... Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Zum Verkauf Hauser Duga Uvala

Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2... Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

House Near Duga Uvala Marcana House

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Duga Uvala Legalizirana Vikendica Platinum Nekretnine Istra

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Istria Marcana Duga Uvala For Sale Beautiful Apartment On 1st Floor Platinum Nekretnine Istra

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Marcana Duga Uvala Apartman Sa Vrtom 0 Alma Dom Agencija Za Nekretnine Pula Rovinj Porec Istra Hrvatska

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič.. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.

Istria Duga Uvala Beautiful Ground Floor Apartment Platinum Nekretnine Istra

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Duga Uvala Construction Of A Holiday Home Near The Sea

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana.

Duga Uvala Archives Albona Immobilien

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Wochenendhaus 52 M Mit Terrasse Nur 1 Km Vom Strand Entfernt In Der Nahe Des Ortes Duga Uvala Istrien Maris Nekretnine

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!.. . Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Istra Duga Uvala Vikendica 85m2 Sa 2 Stana Kuca Prodaja Marcana 1520861

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Vikendica Sa 2 Apartmana U Mjestu Kavran Duga Uvala Haus Kaufen Kavran 2499382

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Za Prodaju Kuca Marcana Duga Uvala

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Za Prodaju Kuca Marcana Duga Uvala

Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: .. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Marcana Duga Uvala Apartman Sa Vrtom 0 Alma Dom Agencija Za Nekretnine Pula Rovinj Porec Istra Hrvatska

Duga uvala, apartman sa velikom terasom... Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Kuca Prodaja Duga Uvala Pula Istarska Stanoinvest Pula Rec Id 437520 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2... Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Duga Uvala Vikend Zemljiste Tik Uz Samo More Residence Nekretnine

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Duga Uvala Prizemlje Renovirano Pogled More Velika Terasa

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Wochenendhaus 52 M Mit Terrasse Nur 1 Km Vom Strand Entfernt In Der Nahe Des Ortes Duga Uvala Istrien Maris Nekretnine

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Kuca Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič.. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Duga Uvala Kavran Vikendica Legalizirano Struja I Voda Platinum Nekretnine Istra

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Istria Marcana Duga Uvala For Sale Beautiful Apartment On 1st Floor Platinum Nekretnine Istra

Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.

Haus Duga Uvala Segotici 00063 B B M Real Estate Immobilienagentur Medulin Pula Istra

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Einfamilienhaus In Duga Uvala Proagent D O O

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Duga Uvala Blizina Mora

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže... Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Zum Verkauf Hauser Duga Uvala

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2... Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Istria Marcana Duga Uvala For Sale Beautiful Apartment On 1st Floor Platinum Nekretnine Istra

Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Duga Uvala Renoviertes Haus 100 M2 Haus Flache 100m2

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Kuca Prodaja Marcana Istarska Rebecca Pula Rec Id 695959 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič.. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Duga Uvala Kavran Vikendica Legalizirano Struja I Voda Platinum Nekretnine Istra

Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Duga Uvala Vikendica 330 M2

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Wochenendhaus 52 M Mit Terrasse Nur 1 Km Vom Strand Entfernt In Der Nahe Des Ortes Duga Uvala Istrien Maris Nekretnine

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Nekretnine Duga Uvala Krnica

Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Istra Marcana Duga Uvala Prekrasan Apartman Sa Bazzar Nekretnine

Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Duga Uvala Renoviertes Haus 100 M2 Haus Flache 100m2

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič.. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Peruski Duga Uvala GraÄ'evinsko Zemljiste 300 M Od Mora

Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Haz Duga Uvala Marcana 174m2 Haz Terulet 174m2

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana.

Immobilien Duga Uvala

Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt... Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.

Stan Prodaja Duga Uvala Pula Istarska Stanoinvest Pula Rec Id 437967 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže... Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana.. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.

Za Prodaju Kuca Marcana Duga Uvala

Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Vikend Kuca 43 M2 Pavicini Istra Duga Uvala Pula

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2.

Istra Duga Uvala Vikendica Sa Prekrasnim Pogledom Na More Platinum Nekretnine Istra

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

House

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2... Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Haus Duga Uvala Marcana 230m2 Haus

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. .. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Istra Marcana Duga Uvala Legalizirana Vikendica Platinum Nekretnine Istra

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.

Bauland Duga Uvala 0 Alma Dom Immobilienagentur Pula Rovinj Porec Istrien Kroatien

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana.. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Immobilien Duga Uvala

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2... . Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:

Stan Sa Pogledom Na More 2 Km Od Plaze Duga Uvala

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje... Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Apartment For Sale Duga Uvala Marcana 113 000

Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje... Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič

Duga Uvala Prizemlje Renovirano Pogled More Velika Terasa

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Wochenendhaus 52 M Mit Terrasse Nur 1 Km Vom Strand Entfernt In Der Nahe Des Ortes Duga Uvala Istrien Maris Nekretnine

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje.. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Das haus hat das pontenzial ein verkäufer:. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Istra Marcana Duga Uvala Vise GraÄ'evisnkih Bazzar Nekretnine

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič

Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Haus Duga Uvala Marcana 230m2 Haus

Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Duga uvala, apartman sa velikom terasom.. Duga uvala, vikendica legalizirano, 200m od plaže.

Istra Duga Uvala Apartmani U Blizini Mora

Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!.. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt.

Wohnung Duga Uvala Marcana 42m2 Wohnung Flache 42m2

Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. . Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaje Se Kuca U Blizini Mora I Plaza Duga Uvala

Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Das haus hat das pontenzial ein verkäufer: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000.. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Zum Verkauf Hauser Duga Uvala

Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana... Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Centralno grijanje na drva, struju i lož ulje. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Haus Duga Uvala Marcana 230m2 Haus

Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.. Es liegt in der nähe von duga uvala, gemeinde marcana. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala zemljište idealno za benzinsku pumpu u ponudi jedinstvena ponuda zemljišta, gospodarsko poslovne namjene.zemljište je veličine 22895m2.

Peruski Duga Uvala GraÄ'evinsko Zemljiste 300 M Od Mora

Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Istra, duga uvala, vikendica 85m2 sa 2 stana, €99.000. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Haus duga uvala ferienanlage in krnica 2.5 km vom meer krniči porat entfernt. Prodaje se kuća u blizini mora i plaža ( duga uvala) kuća se nalazi u kavranu i ima 205 m2, okućnica od 700 m2 te garažom od 40 m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Obzirom da se nalazi na putu za bijelu uvalu,krnič

Istria Duga Uvala Beautiful Ground Floor Apartment Platinum Nekretnine Istra

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, apartman sa velikom terasom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.. Kuća se nalazi na glavnoj cesti i legalizirana je.

Popular posts from this blog

33 Kuhinje Po Mjeri Cijene Tuzla Izvrsno

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice